Miskolc Városi Szabadidőközpont Nonprofit Kft.3530 Miskolc Görgey A. u. 19. Telefon: +36 46 506 442

Eseményeink

Family Perfect Day Fesztivál

Kiállítás, vásár és számos program várja a résztvevőket! A FAMILY PERFECT DAY egy olyan különleges és nagyméretű közösség rendezvény, ahol a mozogni, táncolni és sportolni vágyó gyermekek, fiatalok, felnőttek nagy csoportja, egyszerre kapja meg a lehetőséget, hogy együtt a családok, generációk, közösen nem csak kellemesen, de hasznosan is, eltölthetnek egy felejthetetlen napot a Sport és az egészség jegyében. A Family Perfect Day Fesztivál immáron negyedszerre kerül megrendezésre Miskolcon hagyományteremtő módon a Miskolci Generali Arénában 2017. június 10-én, mely egész napos rendezvény.

MOTIVÁCIÓ MINDEN NAPRA-Országjáró Roadshow Szabó Péterrel

MOTIVÁCIÓ MINDEN NAPRA-Országjáró Roadshow Szabó Péterrel

Hooligans Symphonic

A Miskolci Szimfonikusok és a 20 éves Huligánok találkozása egy színpadon.

II. Bánka-Rakaczki emléktorna

A hagyományos Bánka-Rakaczki emléktorna az idén a miskolci Generáli Arénában kerül megrendezésre 2017.03.18-án.

Spinning edzés

Spring spinning Tekerj a tavaszba! Az utóbbi évek egyik legsikeresebb fitnesz edzésmódszere már a Miskolc Arénában.

Aluinvent DVTK - PINKK 83-58

A PINKK csapatát fogadta az Aluinvent DVTK a bajnokság 19. fordulójában. A mérkőzés elején egyik csapat sem tudott ellépni a másiktól, de a második negyedtől a piros-fehérek átvették a találkozó irányítását és végül teljesen megérdemelten nyerték meg zsinórban harmadik mérkőzésüket is.

„Kézműves Kupa 2017`

Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus, Műköröm-díszítő és -építő Bajnokság, Kisgergelyné Tolcsvai Mária és Lapis Imre Emlékverseny

MTK - Aluinvent DVTK 48-79

A BEAC után másik budapesti vetélytársát is minden negyedet megnyerve fölényesen győzte le az Aluinvent DVTK a Női Kosárlabda NB I. A-csoport 18. fordulójában. A csapatból öten is minimum tíz pontot szereztek.

DVTK Jegesmedvék - Ferencvárosi TC 6-0 Összefoglaló

A MOL Liga rájátszásában a negyeddöntő harmadik mérkőzésén ismét a DVTK Jegesmedvék volt a pályaválasztó. A végig nagyszerűen és eredményesen játszó csapatunk megszerezte első győzelmét a párharcban. A meccs legjobbjai az egyaránt egy gólig és két gólpasszig jutó Galanisz Nikandrosz és Pavuk Attila volt.

Aluinvent DVTK - Vasas Akadémia 89-50

A Vasas Akadémiát látta vendégül szombaton este az Aluinvent DVTK a bajnokság 14. fordulójában. Így utólag nyugodtan kijelenthető, hogy a Diósgyőr győzelme egy percig sem forgott veszélyben, csak a különbség volt a kérdés. Megérdemelt hazai sikernek örülhettek az ezúttal is varázslatos hangulatot teremtő szurkolók.

Legfrissebb híreink

MOTIVÁCIÓ MINDEN NAPRA-Országjáró Roadshow Szabó Péterrel

MOTIVÁCIÓ MINDEN NAPRA-Országjáró Roadshow Szabó Péterrel

Hooligans Symphonic

A Miskolci Szimfonikusok és a 20 éves Huligánok találkozása egy színpadon.

U16: European Rookie Cup U16 Nemzetközi jégkorong tornasorozat

Miskolci Jégcsarnok 2017. 03. 31-04. 02.