Miskolc Városi Szabadidőközpont Nonprofit Kft.3530 Miskolc Görgey A. u. 19. Telefon: +36 46 506 442

Híreink

U21: Ifj. Ocskay Gábor JA - DVTK Jegesmedvék 3-4

Az U21-es bajnoki döntő második mérkőzésén nyerni tudott a DVTK Jegesmedvék csapata Székesfehérváron. Az Ifj. Ocskay Gábor JA elleni találkozó végig szoros és nagy csatát hozott. A mérkőzés hőse Farkas Márton lett, aki a harmadik harmadban előbb egyenlített, majd az 59. percben megszerezte a győztes találatot. A párharc állása így 1-1-re alakult, a két csapat legközelebb szerdán találkozik a Miskolci Jégcsarnokban.

Elmarad a negyeddöntő első mérkőzése

A koronavírus járvány újra elérte PEAC együttesét, amely így nem tud elutazni holnap az Aluinvent DVTK elleni negyeddöntő keddre kiírt első összecsapására. A találkozó így elmarad, és a párharc folytatása is kétségessé vált.

Győzelemmel kezdett az elődöntőben a DVTK Jegesmedvék női csapata

A női U25/B jégkorong bajnokság negyeddöntőjében a DVTK Jegesmedvék csapata kétszer is legyőzte az Ifj. Ocskay Gábor JA együttesét, így bejutott a bajnokság elődöntőjébe, ahol a párharc első meccsén idegenben nyert a KSI ellen. Az elődöntő második mérkőzését vasárnap rendezik a Miskolci Jégcsarnokban.

Csak üres lelátók előtt lehet mérkőzést rendezni

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke bejelentette, amennyiben az országgyűlés megszavazza a koronavírus-járvány terjedése miatt hozott szigorításokat, akkor szerdától többek között zárt kapus lesz minden professzionális mérkőzés.

Kondicionáló terem

A minden igényt kielégítő kondícionáló-, és kardiogépekkel felszerelt 255 nm-es edzőterem a belváros szívében.

Közelgő események