Miskolc Városi Szabadidőközpont Nonprofit Kft.3530 Miskolc Görgey A. u. 19. Telefon: +36 46 506 442

Híreink

Pénteken ismét hazai pályán játszik a DVTK Jegesmedvék

Pénteken a Tipos Extraliga 33. fordulójában ismét itthon lép pályára a DVTK Jegesmedvék csapata. A 18 órakor kezdődő találkozón a HK Dukla Michalovce lesz az ellenfél. A mérkőzést ezúttal nem közvetíti élőben a televízió, így a jogtulajdonosokkal történt egyeztetések után lehetőségünk van ezúttal is ingyenes, élő közvetítést biztosítani a szezonbérlettel rendelkező szurkolóinknak. Az adást a bérlettel nem rendelkezők is nézhetik 500 forint ellenében. Felvételről a Miskolc Tv is műsorára tűzi a mérkőzést.

15. DVTK Kelet-Magyarország Kupa

2021. Január 23-24-én a nagy hagyománnyal rendelkező DVTK Kelet-Magyarország Kupa Műkorcsolya Verseny 15. alkalommal kerül megrendezésre a Miskolci Jégcsarnokban.

DVTK Jegesmedvék - HKM Zvolen 2-3

A Tipos Extraliga keddi játéknapján a HKM Zvolen érkezett a Miskolci Jégcsarnokba. A találkozó első harmadában a vendégek szerezték meg a vezetést, de a előbb Rob Flick egyenlített, majd Vas János találatával a vezetést is sikerült megszerezni. Az előny nem tartott sokáig, szűk egy percen belül Stupka egyenlített, majd Zuzin újra vezetéshez juttatta a zólyomiakat. Dave Allison csapata az utolsó másodpercekig támadott az egyenlítés reményében, azonban újabb gólt már nem sikerült szerezni.

Ma hazai pályán játszik a DVTK Jegesmedvék

Kedden a Tipos Extraliga 10. fordulójában elmaradt mérkőzését pótolja hazai pályán a DVTK Jegesmedvék csapata. A 18 órakor kezdődő találkozón a tabella második helyén álló HKM Zvolen lesz az ellenfél. A mérkőzést ezúttal nem közvetíti élőben a televízió, így a jogtulajdonosokkal történt egyeztetések után lehetőségünk van ezúttal is ingyenes, élő közvetítést biztosítani a szezonbérlettel rendelkező szurkolóinknak. Az adást a bérlettel nem rendelkezők is nézhetik 500 forint ellenében. Felvételről a Miskolc Tv is műsorára tűzi a mérkőzést a napokban.

Kedden Ankarában lép pályára az Aluinvent DVTK

A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) a női kosárlabda Európa Kupa 2020/2021-es kiírásának mérkőzéseit buborékos rendszerben bonyolítja le. Az Aluinvent DVTK csapatára a B csoportban két összecsapás vár Törökországban. Kedden a jó erőkből álló izraeli Elitzur Ramla lesz a piros-fehérek ellenfele, a találkozó közép-európai idő szerint 15 órakor kezdődik Ankarában.

HC‘05 Banská Bystrica - DVTK Jegesmedvék 3-2

A Tipos Extraliga vasárnapi játéknapján a HC‘05 Banská Bystrica ellen lépett jégre a DVTK Jegesmedvék csapata. A találkozó első harmadában a hazai csapat két emberelőnyös találattal előnybe került. Ezt követően Dave Allison csapata átvette a kezdeményezést és előbb Vas János szépített, majd Magosi Bálint egyenlíteni is tudott. A hajrához érve a besztercebányaiak némileg váratlanul ismét gólt szereztek, amire már nem érkezett válasz.

Csak üres lelátók előtt lehet mérkőzést rendezni

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke bejelentette, amennyiben az országgyűlés megszavazza a koronavírus-járvány terjedése miatt hozott szigorításokat, akkor szerdától többek között zárt kapus lesz minden professzionális mérkőzés.

Kondicionáló terem

A minden igényt kielégítő kondícionáló-, és kardiogépekkel felszerelt 255 nm-es edzőterem a belváros szívében.

Közelgő események

DVTK Jegesmedvék - HK Dukla Michalovce Tipos Extraliga jégkorong mérkőzés 33. forduló. (zártkapus)
  • Jégcsarnok
  • 2021. január 22. 18:00 - 20:00
DVTK - Szent Benedek - Balatonfüred RA Női Extraliga röplabda mérkőzés (zártkapus)
  • Generali Aréna (sportcsarnok)
  • 2021. január 23. 19:00 - 21:00
15. DVTK Kelet-Magyarország Kupa Műkorcsolya verseny (zártkapus)
  • Jégcsarnok
  • 2021. január 23. 8:00 - 21:00