Miskolc Városi Szabadidőközpont Nonprofit Kft.3530 Miskolc Görgey A. u. 19. Telefon: +36 46 506 442

Híreink

Határozatlan ideig zárva tart a jégcsarnok és a Generali Aréna

Figyelembe véve az országos járványügyi vészhelyzetet és az országos sport szakszövetségek ajánlásait, valamint egyeztetve a fenntartó Miskolc Megyei Jogú Város vezetésével a Miskolc Városi Szabadidőközpont vezetése közleményben jelezte, hogy létesítményeit 2020. március 14. naptól határozatlan ideig zárva tartja.

Korlátozások a Miskolc Városi Szabadidőközpontban

A kihirdetett veszélyhelyzetre való tekintettel korlátozások léptek életbe a Miskolc Városi Szabadidőközpont területén.

Véget ért a Tipsport Liga 2019/2020-as szezonja

Mint ismert, hétfőn a szlovák kormány bejelentette, 14 napig felfüggesztettek minden sport, kulturális és tömegrendezvényt a koronavírus terjedése miatt. A klubok képviselői szerdán találkoztak, hogy döntést hozzanak a szezon folytatásáról. A zólyomi megbeszélésen az a döntés született, hogy a Tipsport Liga 2019/2020-as szezonját nem folytatják a csapatok, a bajnokság véget ért.

14 napig felfüggesztették a sporteseményeket Szlovákiában

Hétfőn a szlovák kormány bejelentette, 14 napig felfüggesztettek minden sport, kulturális és tömegrendezvényt a koronavírus terjedése miatt. A rendelet már a Tipsport Liga keddi játéknapját is érinti, így kérjük szurkolóinkat, hogy ne utazzanak el Nagymihályra.

Szombaton hazai pályán játszik a DVTK FUX csapata

A DVTK FUX legközelebb hazai pályán lép pályára. A Budaörs elleni mérkőzés március 14-én szombaton 18 órakor kezdődik a Generali Arénában.

DVTK Jegesmedvék - HC Nové Zámky 3-2 b.u.

Vasárnap este az ötödik győzelmét szerezte meg a Tipsport Liga középszakaszában a DVTK Jegesmedvék csapata. A HC Nové Zámky elleni találkozón Vas János szerezte meg a vezető találatot, amire Pavúk válaszolt vendég részről. A harmadik harmadban Vojtkó Mátyás megszerezte szezonbeli első gólját, de a hajrában az érsekújváriak kiegyenlítettek. A döntés a büntetőlövésekre maradt, ami során Beach, Galanisz és Vas góljai győzelmet és két pontot jelentettek.

Palota RSC - DVTK FUX 0:3

A DVTK FUX együttese Budapestre utazott szombaton, ahol a Palota vendégeként magabiztos, 3:0-ás győzelmet aratott. Toma Sándor lányai immár hatodik győzelmüket szerezték meg sorozatban, amivel megszilárdították második helyüket a bajnoki tabellán.

IV. Miskolci Retro Fesztivál

Húsvéti különkiadás

Közönségkorcsolya

2019/2020-as szezon, 11. hét

Intervallum edzés

Intervallum edzési lehetőséggel bővült a szabadidőközpont szolgáltatásai

Közelgő események

IV. Miskolci Retro Fesztivál Húsvéti különkiadás
  • Generali Aréna (sportcsarnok)
  • 2020. április 11. 18:00 - 4:00