Miskolc Városi Szabadidőközpont Nonprofit Kft.3530 Miskolc Görgey A. u. 19. Telefon: +36 46 506 442

DVTK Jegesmedvék - HK DUKLA Mihalovce 4:0

DVTK Jegesmedvék - HK DUKLA Mihalovce 4:0
Lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a DVTK Jegesmedvék csapata. Nagyszerű játékkal végül négy gólós győzelmet arattunk a vendég nagymihályiak ellen.

Nagy energiával vetette bele magát a mérkőzésbe mindkét csapat, azonban a találkozó elején kevés igazán nagy helyzet alakult ki, köszönhetően annak, hogy a játékosok nagyszerűen védekeztek. A harmad felétől kezdve fokozatosan egyre nagyobb nyomást helyeztünk a nagymihályiak kapujára. Ennek eredményeképp több helyzetet is kialakítottunk, majd a mezőnyfölény a 17.percben góllá érett. Egy kapu elé juttatott korongot Pance továbbított okosan Somogyi felé aki megszerezte a vezetést csapatunk számára (1-0). A 18.percben Kiss 2+10 perces büntetése nyomán a vendégeknek is sikerült két helyzetet kialakítani de Adorján nagyszerűen hárított.

A második harmadban folytattuk az agresszív letámadást és a nagymihályiak is nyíltabb játékkal kezdtek. Hajós, Miskolczi és Magosi volt a legaktívabb a helyzetek kidolgozásánál, majd a 34.percben Loiseau vezette a korongot egyedül a vendég kapusra, aki bravúrral hárítani tudott. A 39.percben Pance találta el a kapuvasat, majd a csapatok két kiállítás nyomán 4-4 ellen fejezték be az eseménydús harmadot.

A folytatásban az eddigieknél is nagyobb mezőnyfölényben játszottunk, a szlovák csapat sok esetben csak szabálytalanul tudta megakadályozni, hogy növeljük az előnyünket. A 43.percben ismét Somogyi volt eredményes, ezúttal emberelőnyből (2-0). Alig két perc múlva pedig kettős emberelőnyben Galanisz vette be a vendégek kapuját Loiseau passzából (3-0). Továbbra is nagy tempóban sok letámadással játszottunk, ebben az időszakban a vendégek már nem tudtak komolyabb helyzetet kialakítani Adorján kapujánál. Az 51.percben pedig Ritó szép asszisztjából Loiseau volt eredményes közelről, beállítva ezzel a végeredményt (4-0). Miroslav Chudy vezetőedző a gól után egy időkéréssel próbálta megtörni a hazai rohamokat, azonban a maradék 9 percben a játék képe és a gólok száma sem változott.


Felkészülési időszak, 7. mérkőzés

DVTK Jegesmedvék - HC Dukla Michalovce 4-0 (1-0, 0-0, 3-0)

Miskolc, Jégcsarnok, 840 néző. Játékvezetők: Salánki, Varjú.

DVTK Jegesmedvék: Adorján (Duschek) - Crawford, Kiss, Kulmala, Loiseau, Pance, Rusk, Milam, Somogyi, Galanisz, Magosi, Slovak, Láda, Szirányi, Miskolczi, Vojtkó, Ritó, Hajós, Vincze. Vezetőedző: Glen Hanlon. ​​​​​

HK Dukla Michalovce: Trencan (Lamper) - Maslonka, Meszaros, Bdzoch, Hamracek, Novicky, Pulscak, Toma, Hopkovic, Cutt, Hancak, Piatak, Valecko, Kolba, Korenko, Balaz, Banovksy, Chalupa, Gavrik, Linet, Róth. Vezetőedző: Miroslav Chudy

1. harmad 16:01 Somogyi (Pance, Kulmala) 1-0

3. harmad 42:36 Somogyi emberelőnyből 2-0

3. harmad 44:01 Galanisz (Loiseau, Crawford) emberelőnyből 3-0

3. harmad 50:52 Loiseau (Ritó) 4-0

Értékelés

Glen Hanlon: Úgy gondolom, ma elsősorban a nagyszerű csapatmunkának köszönhetjük ezt a győzelmet. Négy sorral játszottunk, és mindenki hozzájárult az eredményhez. Külön örömmel tölt el, hogy az emberelőnyös helyzeteinket jól használtuk ki, hiszen erre nagy hangsúlyt fektettünk az utóbbi időben. A mai mérkőzéssel sikerült eredményesen lezárnunk a felkészülési időszakunkat, most már izgatottan várjuk a nyitrai nyitómeccsünket.

Vissza

Ezeket olvastad már?

Intervallum edzés

Intervallum edzési lehetőséggel bővült a szabadidőközpont szolgáltatásai

Vasárnap hazai jégen a DVTK Jegesmedvék

Vasárnap este 17:30 órai kezdettel játssza első hazai Tipsport Liga mérkőzését a DVTK Jegesmedvék jégkorong csapata, az ellenfél az MSHK Zilina gárdája lesz.

Találkozz a DVTK Jegesmedvék csapatával!

A DVTK Jegesmedvék csapata az Extraliga menetelést megelőzően szezonnyitó sajtótájékoztatót és szurkolói találkozót rendez a Népkerti Vigadó teraszán, ahova mindenkit szeretettel várunk.