Miskolc Városi Szabadidőközpont Nonprofit Kft.3530 Miskolc Görgey A. u. 19. Telefon: +36 46 506 442

DVTK Jegesmedvék - Hydro Fehérvár AV19 2-4

DVTK Jegesmedvék - Hydro Fehérvár AV19 2-4
Péntek este a Miskolci Jégcsarnokban játszott felkészülési mérkőzést a DVTK Jegesmedvék és a Hydro Fehérvár AV19. A találkozó első percében Galanisz Nikandrosz jegyezte az első találatot, de a vendégek még az első harmadban fordítani tudtak és kétgólos előnyre tettek szert. A folytatásban kiegyenlített küzdelem zajlott a jégen, ami során Erdény Csanád és Mikko Pukka is a kapuba talált, beállítva ezzel a végeredményt.

Felkészülési mérkőzés

2020. szeptember 11. 18:00

DVTK Jegesmedvék - Hydro Fehérvár AV19 2-4 (1-3, 0-1, 1-0)

Miskolci Jégcsarnok, 685 néző, játékvezetők: Juhász Gábor, Nagy Attila, Vincze Dániel, Váczi Dávid

DVTK Jegesmedvék: Rajna (Kiss B.) - Pukka, Kiss D., Rokaly, Vas, Osterberg - Wehrs, Szirányi, Csányi, Galanisz, Magosi - Gőz, Vojtkó, Révész, Miskolczi, Ritó - Láda, Mattyasovszky, Lövei, Farkas, Galajda - Vezetőedző: Dave Allison

Hydro Fehérvár AV19: Ouzas (Hotváth) - Szabó, Campbell, Hargrove, Hári, Petan, Caruso, Stipsicz, Bartalis, Kahkonen, Szita, Geiger, Szabó, Erdély, Kuralt, Sarauer, Horváth, Mihály, Reisz, Sárpátki, Vezetőedző: Antti Karhula

1-0 00:52 Galanisz (Magosi, Szirányi)
1-1 06:28 Stipsicz (Mihály, Reisz)
1-2 14:04 Szabó (Sárpátki)
1-3 19:38 Kahkonen (Bartalis)
1-4 28:54 Erdély (Sarauer, Kuralt)
2-4 58:34 Pukka (Farkas, Miskolczi)

Statisztika

Lövés (13:10, 16:9, 29:12) 58:31
Védés (7:12, 8:16, 12:28) 27:56 / 87.10% : 96.55%
Büntetés percek (0:4, 4:4, 2:4) 6:12

Dave Allison: Ez egy intenzív, élvezetes meccs volt. Első alkalommal játszottunk ezzel az intenzitással öt-hat hónap után. Ahogy a meccs haladt előre a srácok egyre jobbak lettek. Megkaptuk azt, amit vártunk ettől a meccstől, jobban látjuk, hogy hogyan lehetünk sikeresek a jövőben, hogyan tudunk versenyképesek lenni és támogatni egymást. A legnagyobb tanulsága a meccsnek, hogy amikor nyomás alá kerülsz, akkor tudnunk kell, hogyan kerülhetünk ki belőle és hogyan vehetjük át az irányítást. A srácok kezdik megérteni a korongbirtoklás fontosságát. Fontos, hogy felismerjük az ellenfél játékát és olyan helyzetbe hozzuk magunkat, ahol birtokolhatjuk a korongot. A srácok jól dolgoztak. Lövei és a fiatal játékosok folyamatosan megmutatják, hogy keményen dolgoznak, lehet rájuk számítani, főleg Lövei Dávid, ami nagyon pozitív jel.

Antti Karhula: Ez egy olyan felkészülési meccs volt, ahol a korong néha ide-oda pattogott. Úgy tűnt, hogy a jég sem volt jó állapotban, ezért nehéz volt a koronggal játszani. Mindössze egy meccset játszottunk eddig, az is régen volt, ezért úgy érződött, mint ha ez lett volna az első felkészülési meccsünk, néha pedig kívülről is így tűnt. Összességében egy elfogadható meccs volt a mai. Úgy hiszem, hogy készen fogunk állni a szezon rajtjára. Ez a meccs sokat segített, a párharcok szintjét ilyen meccsekkel lehet növelni. Ezért jó ilyen meccseket játszani. Nyilván szerettünk volna még pár meccset játszani, de legalább ezt a két meccset le tudjuk játszani. Összességében egy küzdelmes meccs volt, ezért biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben segíteni fog az itt szerzett tapasztalat.

Vissza

Ezeket olvastad már?

Ma Székesfehérváron játszik a DVTK Jegesmedvék

Pénteken újabb felkészülési mérkőzést játszik a DVTK Jegesmedvék. Dave Allison csapata az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokba látogat, ahol a Bet-at-Home ICE Hockey League-ben szereplő Hydro Fehérvár AV19 lesz az ellenfél. A mérkőzésre szóló belépőjegyeket elővételben, online is meg lehet vásárolni az Eventim oldalán, valamint a helyszínen a pénztárak is kinyitnak 90 perccel a korongbedobás előtt. A székesfehérvári klub hivatalos YouTube csatornáján élő közvetítés is elérhető lesz. Kérjük a helyszínre utazó szurkolóinkat, hogy tartsák be az egészségügyi előírásokat és viseljenek maszkot a jégcsarnokban.

Felkészülési torna Nyíregyházán

A DVTK röplabda csapata is pályára lép a FATUM Property elnevezésű kétnapos nyíregyházi pénzdíjas felkészülési tornán, ahol három csapattal mérkőzik meg.

Az MTK helyett a Vasas ellen

A kialakult egészségügyi helyzet miatt változás történt az Aluinvent DVTK felkészülési programjában.