Miskolc Városi Szabadidőközpont Nonprofit Kft.3530 Miskolc Görgey A. u. 19. Telefon: +36 46 506 442

Határozatlan ideig zárva tart a jégcsarnok és a Generali Aréna

Határozatlan ideig zárva tart a jégcsarnok és a Generali Aréna
Figyelembe véve az országos járványügyi vészhelyzetet és az országos sport szakszövetségek ajánlásait, valamint egyeztetve a fenntartó Miskolc Megyei Jogú Város vezetésével a Miskolc Városi Szabadidőközpont vezetése közleményben jelezte, hogy létesítményeit 2020. március 14. naptól határozatlan ideig zárva tartja.

Közlemény

Figyelembe véve az országos járványügyi vészhelyzetet és az országos sport szakszövetségek ajánlásait, valamint egyeztetve a fenntartó Miskolc Megyei Jogú Város vezetésével az alábbiakat közöljük:

A Miskolc Városi Szabadidőközpont létesítményeit 2020. március 14. naptól határozatlan ideig zárva tartjuk.

Kérem a sportszervezetek vezetőit, hogy intézkedjenek az általuk használt személyes sporteszközök és felszerelések elszállításáról legkésőbb 2020. március 16-ig annak érdekében, hogy a létesítmények takarítását, fertőtlenítését mielőbb el tudjuk kezdeni.

Miskolc, 2020. március 13.

Egri István
ügyvezető

Vissza

Ezeket olvastad már?

A Miskolc Városi Szabadidőközpontban működő sportszervezetek, egyéni használók számára

A Miskolc Városi Szabadidőközpont (MVSZK) szolgáltatásait május 6-i kezdő időponttól az alábbiak betartásával lehet igénybe venni:

Kondicionáló terem újranyitása a biztonság jegyében

Edzőtermünk 2020. május 6-án szerdán újra megnyílik, a koronavírus-járvány korlátozások betartásával és folyamatos fertőtlenítés mellett. A kis közösségünk védelme érdekében a sportolni vágyóknak szigorított biztonsági előírásokat kell betartaniuk.

Közönségkorcsolya

2019/2020-as szezon