Miskolc Városi Szabadidőközpont Nonprofit Kft.3530 Miskolc Görgey A. u. 19. Telefon: +36 46 506 442

Határozatlan ideig zárva tart a jégcsarnok és a Generali Aréna

Határozatlan ideig zárva tart a jégcsarnok és a Generali Aréna
Figyelembe véve az országos járványügyi vészhelyzetet és az országos sport szakszövetségek ajánlásait, valamint egyeztetve a fenntartó Miskolc Megyei Jogú Város vezetésével a Miskolc Városi Szabadidőközpont vezetése közleményben jelezte, hogy létesítményeit 2020. március 14. naptól határozatlan ideig zárva tartja.

Közlemény

Figyelembe véve az országos járványügyi vészhelyzetet és az országos sport szakszövetségek ajánlásait, valamint egyeztetve a fenntartó Miskolc Megyei Jogú Város vezetésével az alábbiakat közöljük:

A Miskolc Városi Szabadidőközpont létesítményeit 2020. március 14. naptól határozatlan ideig zárva tartjuk.

Kérem a sportszervezetek vezetőit, hogy intézkedjenek az általuk használt személyes sporteszközök és felszerelések elszállításáról legkésőbb 2020. március 16-ig annak érdekében, hogy a létesítmények takarítását, fertőtlenítését mielőbb el tudjuk kezdeni.

Miskolc, 2020. március 13.

Egri István
ügyvezető

Vissza

Ezeket olvastad már?

Korlátozások a Miskolc Városi Szabadidőközpontban

A kihirdetett veszélyhelyzetre való tekintettel korlátozások léptek életbe a Miskolc Városi Szabadidőközpont területén.

Véget ért a Tipsport Liga 2019/2020-as szezonja

Mint ismert, hétfőn a szlovák kormány bejelentette, 14 napig felfüggesztettek minden sport, kulturális és tömegrendezvényt a koronavírus terjedése miatt. A klubok képviselői szerdán találkoztak, hogy döntést hozzanak a szezon folytatásáról. A zólyomi megbeszélésen az a döntés született, hogy a Tipsport Liga 2019/2020-as szezonját nem folytatják a csapatok, a bajnokság véget ért.

14 napig felfüggesztették a sporteseményeket Szlovákiában

Hétfőn a szlovák kormány bejelentette, 14 napig felfüggesztettek minden sport, kulturális és tömegrendezvényt a koronavírus terjedése miatt. A rendelet már a Tipsport Liga keddi játéknapját is érinti, így kérjük szurkolóinkat, hogy ne utazzanak el Nagymihályra.