Miskolc Városi Szabadidőközpont Nonprofit Kft.3530 Miskolc Görgey A. u. 19. Telefon: +36 46 506 442

Korlátozások a Miskolc Városi Szabadidőközpontban

Korlátozások a Miskolc Városi Szabadidőközpontban
A kihirdetett veszélyhelyzetre való tekintettel korlátozások léptek életbe a Miskolc Városi Szabadidőközpont területén.

A kormány rendkívüli döntését követően csütörtöktől visszavonásig az összes még megrendezésre kerülő mérkőzés zárt kapus. Ez azt jelenti, hogy a szűk körű rendezőgárda mellett kizárólag a játékosok és a stábtagok lehetnek jelen. Továbbá a hétvégére meghirdetett közönségkorcsolya események törlésre kerültek, így véget ért a 2019/2020-as közönségkorcsolya szezon.
Felhívjuk a látogatók, szülők figyelmét, hogy csak az intézmény előtérben illetve a lelátókon tartózkodhatnak az öltözőkbe és az öltözőfolyosóra kizárólag a sportolók léphetnek be.

Megértésüket köszönjük.

Vissza

Ezeket olvastad már?

Határozatlan ideig zárva tart a jégcsarnok és a Generali Aréna

Figyelembe véve az országos járványügyi vészhelyzetet és az országos sport szakszövetségek ajánlásait, valamint egyeztetve a fenntartó Miskolc Megyei Jogú Város vezetésével a Miskolc Városi Szabadidőközpont vezetése közleményben jelezte, hogy létesítményeit 2020. március 14. naptól határozatlan ideig zárva tartja.

Véget ért a Tipsport Liga 2019/2020-as szezonja

Mint ismert, hétfőn a szlovák kormány bejelentette, 14 napig felfüggesztettek minden sport, kulturális és tömegrendezvényt a koronavírus terjedése miatt. A klubok képviselői szerdán találkoztak, hogy döntést hozzanak a szezon folytatásáról. A zólyomi megbeszélésen az a döntés született, hogy a Tipsport Liga 2019/2020-as szezonját nem folytatják a csapatok, a bajnokság véget ért.

14 napig felfüggesztették a sporteseményeket Szlovákiában

Hétfőn a szlovák kormány bejelentette, 14 napig felfüggesztettek minden sport, kulturális és tömegrendezvényt a koronavírus terjedése miatt. A rendelet már a Tipsport Liga keddi játéknapját is érinti, így kérjük szurkolóinkat, hogy ne utazzanak el Nagymihályra.