Miskolc Városi Szabadidőközpont Nonprofit Kft.3530 Miskolc Görgey A. u. 19. Telefon: +36 46 506 442

Miskolcon lesz a Magyar Kupa négyes döntője

Miskolcon lesz a Magyar Kupa négyes döntője
Az Expert-Borsod Agroker Kupáért január 18-19-én játszanak a csapatok.

A Miskolci Jégcsarnokban kerül megrendezésre a Magyar Kupa négyes döntőjét. Az esemény névadó szponzora az Expert-Borsod Agroker.

Legutóbb 2018-ban rendeztek a borsodi megyeszékhelyen kupadöntőt, akkor a hazai DVTK 4-0-ra verte az UTE csapatát, és története során másodszor hódította el a serleget.

Az idei szezonban a négyes döntőt január 18-án és 19-én tartják. Az már eldőlt, hogy az egyik elődöntőben a címvédő Hydro Fehérvár AV19 a DVTK Jegesmedvékkel találkozik majd. A másik ágon még hátravan a második kör visszavágója. Az FTC-Telekom 3-1-es idegenbeli győzelem után szerda este fogadja az Újpestet, míg a MAC és a Debrecen majd január 5-én találkozik a fővárosi csapat 5-2-es sikere után.

Négyes döntő, január 18-19.

Hydro Fehérvár AV19–DVTK Jegesmedvék
MAC Újbuda/DEAC–FTC/UTE

Vissza

Ezeket olvastad már?

Pénteken hazai jégen a DVTK Jegesmedvék

A Tipsport Liga 26. fordulójában újabb hazai mérkőzést játszik a DVTK Jegesmedvék csapata. Az ellenfél ezúttal HC ‘05 iClinic Banská Bystrica lesz. A 18:00-kor kezdődő találkozót a Digi Sport közvetíti, belépőjegyek még kaphatók online és a helyszínen is.

Szerdán újra itthon játszik az Aluinvent DVTK

Rendkívül fontos mérkőzés vár az Európa Kupában az Aluinvent DVTK csapatára. A H csoport 5. fordulójában a spanyol Sedis Bàsquet látogat a Generali Arénába, a találkozó 18 óra 30 perckor kezdődik. A meccset a Digi Sport 1 élőben közvetíti.

Megyünk a levesbe

Hadházi László önálló estje, műsorvezetők: Lakatos László és Musimbe Dennis