Miskolc Városi Szabadidőközpont Nonprofit Kft.3530 Miskolc Görgey A. u. 19. Telefon: +36 46 506 442

Ezeket olvastad már?

Pénteken ismét hazai pályán játszik a DVTK Jegesmedvék

Pénteken a Tipos Extraliga 33. fordulójában ismét itthon lép pályára a DVTK Jegesmedvék csapata. A 18 órakor kezdődő találkozón a HK Dukla Michalovce lesz az ellenfél. A mérkőzést ezúttal nem közvetíti élőben a televízió, így a jogtulajdonosokkal történt egyeztetések után lehetőségünk van ezúttal is ingyenes, élő közvetítést biztosítani a szezonbérlettel rendelkező szurkolóinknak. Az adást a bérlettel nem rendelkezők is nézhetik 500 forint ellenében. Felvételről a Miskolc Tv is műsorára tűzi a mérkőzést.

15. DVTK Kelet-Magyarország Kupa

2021. Január 23-24-én a nagy hagyománnyal rendelkező DVTK Kelet-Magyarország Kupa Műkorcsolya Verseny 15. alkalommal kerül megrendezésre a Miskolci Jégcsarnokban.

DVTK Jegesmedvék - HKM Zvolen 2-3

A Tipos Extraliga keddi játéknapján a HKM Zvolen érkezett a Miskolci Jégcsarnokba. A találkozó első harmadában a vendégek szerezték meg a vezetést, de a előbb Rob Flick egyenlített, majd Vas János találatával a vezetést is sikerült megszerezni. Az előny nem tartott sokáig, szűk egy percen belül Stupka egyenlített, majd Zuzin újra vezetéshez juttatta a zólyomiakat. Dave Allison csapata az utolsó másodpercekig támadott az egyenlítés reményében, azonban újabb gólt már nem sikerült szerezni.