Miskolc Városi Szabadidőközpont Nonprofit Kft.3530 Miskolc Görgey A. u. 19. Telefon: +36 46 506 442

Palota RSC - DVTK FUX 0:3

Palota RSC - DVTK FUX 0:3
A DVTK FUX együttese Budapestre utazott szombaton, ahol a Palota vendégeként magabiztos, 3:0-ás győzelmet aratott. Toma Sándor lányai immár hatodik győzelmüket szerezték meg sorozatban, amivel megszilárdították második helyüket a bajnoki tabellán.

Női Röplabda NB I Liga, alapszakasz

Palota RSC - DVTK FUX 0:3 (-19, 20, -20)

Budapest, Tungsram Csarnok, 50 néző Játékvezető: Szél Márta Judit, Vári Péter.
Palota: Kiss V. 4, Czene 1, Mester 5, Király 6, Bleicher 7, Benedek 6. Csere: Keen (liberó), Dobozi, Halla 5, Misinszki 7, Thuránszky 1, Csutorás. Vezetőedző: Valasik Marietta.
DVTK: Sitku 1, Kovács E. 6, Kiss E. 7, Donaghy 4, Kundrák 8, Leidgeb 8. Csere: Dömsödi (liberó), Tamás-Szabó 2, Egri 3, Topor 5, Sitkey 5. Szakmai igazgató: Toma Sándor.

Edzői értékelés

Toma Sándor: - A mérkőzés előtt mindkét csapat tagjait virággal köszöntették a hazai vezetők, köszönjük a kedves gesztust. Próbáltam játéklehetőséget biztosítani mindenkinek, ebből kifolyólag szorosabbak lettek a szettek, de győzelmünk nem forgott veszélyben.

Vissza

Ezeket olvastad már?

Határozatlan ideig zárva tart a jégcsarnok és a Generali Aréna

Figyelembe véve az országos járványügyi vészhelyzetet és az országos sport szakszövetségek ajánlásait, valamint egyeztetve a fenntartó Miskolc Megyei Jogú Város vezetésével a Miskolc Városi Szabadidőközpont vezetése közleményben jelezte, hogy létesítményeit 2020. március 14. naptól határozatlan ideig zárva tartja.

Korlátozások a Miskolc Városi Szabadidőközpontban

A kihirdetett veszélyhelyzetre való tekintettel korlátozások léptek életbe a Miskolc Városi Szabadidőközpont területén.

Véget ért a Tipsport Liga 2019/2020-as szezonja

Mint ismert, hétfőn a szlovák kormány bejelentette, 14 napig felfüggesztettek minden sport, kulturális és tömegrendezvényt a koronavírus terjedése miatt. A klubok képviselői szerdán találkoztak, hogy döntést hozzanak a szezon folytatásáról. A zólyomi megbeszélésen az a döntés született, hogy a Tipsport Liga 2019/2020-as szezonját nem folytatják a csapatok, a bajnokság véget ért.