Miskolc Városi Szabadidőközpont Nonprofit Kft.3530 Miskolc Görgey A. u. 19. Telefon: +36 46 506 442

Szerdán újra itthon játszik az Aluinvent DVTK

Szerdán újra itthon játszik az Aluinvent DVTK
Rendkívül fontos mérkőzés vár az Európa Kupában az Aluinvent DVTK csapatára. A H csoport 5. fordulójában a spanyol Sedis Bàsquet látogat a Generali Arénába, a találkozó 18 óra 30 perckor kezdődik. A meccset a Digi Sport 1 élőben közvetíti.

Női Kosárlabda Európa Kupa, H csoport, 5. forduló

2019. november 27., szerda
18:30 Aluinvent DVTK - Sedis Bàsquet (TV: Digi Sport 1)

Cziczás László: - Megpróbáljuk megszerezni a csoport második helyét az Európa Kupában, de az lesz a fő szempontom a mérkőzésen, hogy bővebb rotációval tudjunk játszani, mint tettük azt szombaton a Csata ellen. Magyarország egyik topcsapatával játszottunk, amelynek van öt olyan játékosa, akiket bármelyik magyar együttesben szívesen látnának. A szombati egy nagyon fontos győzelem, volt, amely után remélem, jó irányban indulunk el. Már csak arra vágyom, hogy a pechszériánk véget érjen, hiszen jelenleg Škorićnak vannak problémái a térdével. Jó lenne, ha a sérülések elkerülnének minket a jövőben, és teljes csapattal tudnánk kiállni.

Helyszín

Generali Aréna
3529 Miskolc, Görgey Artúr u. 19.

Vissza

Ezeket olvastad már?

Miskolcon lesz a Magyar Kupa négyes döntője

Az Expert-Borsod Agroker Kupáért január 18-19-én játszanak a csapatok.

Pénteken hazai jégen a DVTK Jegesmedvék

A Tipsport Liga 26. fordulójában újabb hazai mérkőzést játszik a DVTK Jegesmedvék csapata. Az ellenfél ezúttal HC ‘05 iClinic Banská Bystrica lesz. A 18:00-kor kezdődő találkozót a Digi Sport közvetíti, belépőjegyek még kaphatók online és a helyszínen is.

Megyünk a levesbe

Hadházi László önálló estje, műsorvezetők: Lakatos László és Musimbe Dennis