Miskolc Városi Szabadidőközpont Nonprofit Kft.3530 Miskolc Görgey A. u. 19. Telefon: +36 46 506 442

DVTK Jegesmedvék nyári táborok

DVTK Jegesmedvék nyári táborok
Az augusztusi képességfejlesztő táborokra folyamatosan érkeznek a jelentkezések, ha te is szeretnél részt venni, jelentkezz minél hamarabb, hiszen a létszám korlátozott.A foglalkozásokon a felnőtt csapat két magyar válogatott játékosa, Magosi Bálint és Galanisz Nikandrosz is jó tanácsokkal fogja ellátni a résztvevőket a jégen.

A tábor részleteiről Rusznyák Szilárdot kérdeztük:

- Miért tartod hasznosnak, hogy a fiatal játékosok egy képességfejlesztő táborban vegyenek részt a szezon kezdetén?

- A kialakult vírushelyzet miatt nagyon régen voltak jégen a fiatalok és mindenkinek az a célja, hogy a játékosaink minél gyorsabban visszarázódjanak a régi kerékvágásba. Másik részről egy olyan tábort csinálunk, ahol az alap képességeken fogunk dolgozni, a javításra és új dolgok tanítására sokkal több idő jut majd, mint a csapat edzéseken. Azt gondolom, hogy olyan szakmai stáb fog dolgozni ebben a táborban, akik maximálisan tudják hogy mik azok a dolgok, amikre ezeknek a srácoknak szükségük van.

- Elsősorban milyen képességek fejlesztésére fogtok nagy hangsúlyt fektetni?

- Nagy hangsúlyt fogunk fektetni az élek használatára, a tolások erősségének a fejlesztésére, tehát összességében a korcsolyázás fejlesztésére, illetve a passzokra és lövés fajtákra is.

- Milyen hangulata szokott lenni az ilyen nyári táboroknak?

- Az ilyen táborok általában nagyon jó hangulatú, vidám táborok. Itt a srácoknak csak a jégkorongra kell koncentrálniuk hogy minél több új képességet el tudjanak sajátítani és olyan dolgokat tanuljanak, amit a jövőben kamatoztatni tudnak.

DVTK Jegesmedvék nyári táborok:
2020. augusztus 3-7.
2020. augusztus 19-23.

Részvételi díj: 25000 Ft/fő/tábor

Jelentkezési határidő: 2020. július 1.

Vissza

További eseményeink